Kaartilan Mallaspossu - Kyl on hyvvää!

| Etusivu | Mallaspossun tarina | Mallaspossusta kirjoitettua | Myynti | Verkkokauppa |

Mallaspossun tarina

Mallaspossut on kasvatettu perinteikkäällä juvalaisella Kaartilan maatilalla, jonka historia sikojen kasvatuksessa ulottuu 1920-luvulle saakka. Pitkä kokemus alalta auttaa ottamaan huomioon possujen hyvinvoinnin niiden kasvatuksessa. Lisäksi tila on modernisoitu vastaamaan nykyisiä eläinsuojelullisia ja tuotannollisia vaatimuksia.

Possujen ruokinnan perustan muodostaa Saimaan Juomatehtaan maineikkaan Marsalkka-oluen valmistuksessa käytetty mäski. Panimo tekee mäskin luomuviljasta ja oluenpanon jälkeen se kierrätetään Kaartilan tilalle.

Mäski maistuu possuille hyvin ja sen käyttö yhdessä kotimaisen vehnän, rypsirouheen, herneen tai härkäpavun kanssa mahdollistaa luopumisen ulkomaisesta soijasta. Myös eläinten alkuperä on jäljitettävissä suomalaisiin porsitussikaloihin.

Rauhallisen kasvatustahdin ja käytetyn ravinnon vuoksi mallaspossun liha on tavallista mehevämpää. Liha on maukasta ja kuten Kaartilan tilalla leikillisesti todetaan, mallaspossu ei tartu pannuun.

Kaartilan Mallaspossu

Blogger

Tykkää meistä Facebookissa

Seuraa meitä Twitterissä

Instagram

Ota yhteyttä: Jouni Kaartinen
Puhelin: 050 566 2887
kaartinen@kaartila.com